Početna Crna hronika Osmorici Novosađana krivične prijave zbog droge

Osmorici Novosađana krivične prijave zbog droge

Protiv osmoro osumnjičenih za nelegalnu trgovinu narkoticima ili posedovanje opojnih droga novosadska policija podnela je krivične prijave.

Za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga tereti se tridesetšestogodišnji Novosađanin, u čijem je stanu policija pronašla više od stotinu tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika. Sumnja se da je on prethodno prodao psihoaktivne tablete godinu dana mlađem sugrađaninu, koji se tereti za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga podneta je i protiv sedamnaestogodišnjaka koji je, kako se sumnja, prodao marihuanu jednom Novosađaninu. Pretresom maloletnikovog stana, pronađena je znatna suma novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. Protiv dvadesetjednogodišnjaka, kod kojeg je pronađena marihuana, biće podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Za ovo krivično delo terete se još četvorica Novosađana kod kojih je policija pronašla različite narkotike, marihuanu i amfetamin.

Izvor: Novisad.com
Foto: Ilustracija/Unsplash

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here