Početna Crna hronika Osumnjičeni za pokušaj ubistva ispred novosadske kockarnice ostaju iza rešetaka

Osumnjičeni za pokušaj ubistva ispred novosadske kockarnice ostaju iza rešetaka

0

A. K. iz Kule i L. P. iz Novog Sada, osumnjičeni da su 13. aprila ispred kladionice na Bulevaru oslobođenja pokušali da ubiju jednog muškarca, ostaju iza rešetaka do 10. jula.

Iza rešetaka se nalazi i A. T. koji se sumnjiči da je pomogao napadačima nakon izvršenja krivičnog dela, a koji je bio u bekstvu, piše Dnevnik.

On je lišen slobode 28. aprila i pritvor mu ističe u subotu, 25. juna.

R. R. (26) iz Kule, koji se sumnjiči za pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela, kako Dnevnik saznaje, pušten je iz pritvora 8. juna.

Prema nezvaničnim informacijama, A. T, A. K. i L. P. su bili zajedno u jednoj kockarnici na Bulevaru oslobođenja da bi, nešto posle 14 časova, došlo do verbalnog sukoba, a potom i fizičkog.

Sva trojica su izašla iz lokala na ulicu kako bi nastavili raspravu gde, u jednom momentu, A. T. zadobija više ubodnih rana oštrim predmetom, a osumnjičeni A. K. i L. P. beže.

Povređeni A. T. je pomoć potražio u obližnjoj prodavnici bele tehnike. Zaposleni su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je povređenog prevezla u Urgentni centar.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv njih četvorice zbog sumnje da je A. K. izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, pri čemu mu je L. P. pomogao, a da su R. R. i A. T. izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, kažnjivo sa šest meseci do pet godina u zatvoru.

Izvor: Dnevnik
Foto: Pixabay