Početna Crna hronika Osumnjičeni za prodaju i držanje opojnih droga

Osumnjičeni za prodaju i držanje opojnih droga

0

hapsenja-640

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. S. (24), zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana koji osumnjičeni koristi u Novom Sadu policija je pronašla različite vrste praha za koje sumnja da su amfetamin ili sintetička droga MDMA, sasušenu biljnu materiju za koju sumnja da je marihuana, kao i tablete „ekstazija“.

Pronađena je i izvesna suma novca u domaćoj i stranoj valuti, a pretpostavlja se da potiče od prodaje narkotika.

B. S. je određeno zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, u zakonskom roku.

Za nelegalnu trgovinu narkoticima tereti se i šesnaestogodišnji Novosađanin kod kojeg je policija pronašla 11 paketića sa suvom biljnom masom za koju sumnja da je marihuana.
Kod njegovog tridesetosmogodišnjeg sugrađanina i kod dvadesetdvogodišnjeg Vrbašanina pronađena je manja količina identične biljke, a kod dvadesettrogodišnje Novosađanke prah za koji se sumnja da je amfetamin, pa će protiv njih policija podneti krivične prijave za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Autor i foto: NsHronika.rs