Početna Crna hronika Osumnjičeni za ubadanje inspektora napao još jednog policajca

Osumnjičeni za ubadanje inspektora napao još jednog policajca

0

Novosađanin Dimitrije S. (43) koji je pre dva dana uhapšen nakon ranjavanja policijskog inspektora u Novom Sadu, novosadsko Više javno tužilaštvo tereti, pored ostalih krivičnih dela, za pokušaj teškog ubistva dva policajca.

– Postoji sumnja da je on izvršio više krivičnih dela u sticaju, između ostalog i krivično delo pokusaj teškog ubistva na štetu dva policijska službenika – precizirali su za Tanjug u tom tužilaštvu.

Osumnjičeni, međutim, još nije saslušan, jer je hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine.

U tužilaštvu ukazuju da još nije poznato kada će biti priveden na saslušanje pošto je osumnjičeni nakon izvršenja krivičnog dela odveden u KCV radi ukazivanja lekarske pomoći. Napominju da još nemaju informaciju o njegovom zdravstvenom stanju i očekivanom otpustu sa lečenja.

Druge informacije o ovom slučaju tužilaštvo nije davalo.

Hospitalizovan je i ranjeni inspektor, a nije poznato ko je drugi oštećeni policijski službenik.

Novosadska policija saopštila je u sredu da je uhapsila Dimitrija S. (43) zbog sumnje da je šrafcigerom teško povredio inspektora kriminalističke policije.

D.S. je osumnjičen da je prilikom pretresa napao inspektora koji nije bio na dužnosti, ali je pokušao da ga spreči da ukrade automobil u naselju Salajka.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija