Početna Crna hronika Pet udesa u Novom Sadu: Dete među šestoro povređenih putnika

Pet udesa u Novom Sadu: Dete među šestoro povređenih putnika

0

Šest osoba povređeno je u ukupno pet udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada i prigradskih naselja.

Kako kaže dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći, lekarska ekipa prvu intervenciju imala je nešto pre osam časova, na uglu Futoškog puta i Ulice Bake Brkića, gde je automobil oborio starijeg biciklistu na pešačkom prelazu.

Nakon ukazane pomoći na licu mesta, povređeni je prevezen u Urgentni centar na hirurgiju.

Oko sat vremena kasnije se dogodio udes u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu. Hitna pomoć je u Urgentni centar prevezla 68-ogodišnju povređenu putnicu.

Udes više vozila dogodio se oko 10:45 na uglu Bukovačkog puta i Račkog u Petrovaradinu. Povređeni su 72-ogodišnja putnica u taksiju, koja je prevezena u Urgentni centar i 47-ogodišnji putnik, koji je zbrinut na licu mesta.

Hitna pomoć je potom, oko 15:30 časova, zbrinula dete povređeno u sudaru dva automobila u Partizanskoj. Dete je prevezeno u Dečiju bolnicu nakon pomoći ukazane na licu mesta.

Još jedan sudar dva automobila dogodio se 45 minuta kasnije na uglu Bulevara Jovana Dučića i Bate Brkića. Kako navodi dr Krulj, u ovom udesu je povrede zadobila 48-ogodišnja biciklistkinja koja je bila u saobraćaju, a Hitna pomoć ju je zbrinula i prevezla u Urgentni centar.

Izvor: 021
Foto: Pixabay