Početna Crna hronika Pijani vozač udario u tri parkirana automobila

Pijani vozač udario u tri parkirana automobila

sudar

U Novom Sadu su u protekla 24 sata četiri osobe povređene u saobraćajnim nezgodama.
Širom grada se dogodio veći broj saobraćajnih nezgoda, ali na sreću većina je bila bez povređenih osoba.

Najbizarniji slučaj se dogodio sinoć na Telepu, gde je pijani vozač udario u tri parkirana automobila. Prema nezvaničnim informacijama, vozač Reno Espejsa je u alkoholisanom stanju udario tri parkirana automobila i napravio znatnu štetu na svim vozilima. Njemu je izmereno preko dva promila alkohola u krvi. On je tom prilikom i povređen.

U Hitnoj pomoći nisu mogli za 021.rs da potvrde tu informaciju, ali su naveli da je njihova ekipa intervenisala u udesu oko 22:15 časova u ulici Heroj Pinkija, kada je povređen 40-godinjak, koji je tom prilikom zadobio lakše kontuzione povrede grudnog koša i po pregledu na licu mesta odbio prevoz u Urgetni centar.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže i da su ekipe ove službe reagovale oko 13:30 časova na uglu Temerinske i Partizanske ulice, kada je povređena 49-godišnja žena. Ona je zadobila povrede glave i prebačena je u Urgetni centar. Prema nezvaničnim inforamcijama, u ovom sudaru je učestvovao i kamion smećar JKP “Čistoća”.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 19:45 časova na Banstolu.

“Tamo je povređena 30-godišnja devojka koja je zadobila povrede grudnog koša i ruke, kao i muškarac star 35 godina koji je zadobio kontuzione povrede grudnog koša i lumbalnog dela kičme. Oboje su zbrinuti na licu mesta i potom prebačeni u Urgentni centar”, navodi Mirjana Bursać.

Dodajemo i da se sinoć tokom popodneva i pljuskova u Novom Sadu dogodio veći broj saobraćajnih nezgoda u kojima na sreću nije bilo povređenih.

U tom periodu zabeležene su nezgode u Hajduk Veljkovoj kod Master centra, kada se sudario autobus GSP-a i automobil marke Reno, koji je okretao preko duple pune linije. Samo nekoliko stotina metara niže dogodio se i sudar ispred poliklinike Kliničkog centra, zatim u Temerinskoj kod Gumatice, na Bulevaru oslobođenja kod kafića “Flying Dutchman”, na parkingu BIG-a, i jedan udes na Bulevaru Jaše Tomića kod MCDrive restorana.

Autor: 021.rs
Foto: Uživo sa novosadskih ulica