Početna Crna hronika Policija privela bahatog vozača koji je juče “driftovao” posred Bulevara patrijarha Pavla

Policija privela bahatog vozača koji je juče “driftovao” posred Bulevara patrijarha Pavla

0

driftovanje1

Novosadska policija privela je u nedelju, 21. avgusta vozača crnog BMW koji je u subotu snimljen kako divljački “driftuje” nasred raskrsnice na Bulevaru patrijarha Pavla.

U pitanju je 33-godišnji Novosađanin, koji nema položen vozački ispit, a policija ga je dovela, uz odgovarajuću prekršajnu prijavu, kod nadležnog sudije.

Prekršajni sud u Novom Sadu mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije u trajanju od jedne godine.

Kako je 021 ranije izvestio, crni BMW u subotu je snimljen kako divljački vozi posred Bulevara patrijarha Pavla, tokom perioda dana kada je ova ulica bila puna pešaka i drugih vozila.

Za ovaj slučaj neodgovorne vožnje saznali smo od sugrađana, a na snimku koji je objavila stranica Uživo sa novosadskih ulica može se videti kako BMW divlja dok druga vozila stoje i čekaju da se “predstava” završi. Isti crni BMW viđen je potom na Telepu u Kotorskoj ulici, a zatim i u Feješ Klare.

Prema rečima očevidaca, uleteo je između gradskog autobusa i automobila koji je dolazio iz suprotnog smera i umalo izbegao sudar. Više o tome pročitajte OVDE.

Autor: 021
Foto: Printscreen