Početna Crna hronika Policija privela bahatog vozača koji je juče “driftovao” posred Bulevara patrijarha Pavla

Policija privela bahatog vozača koji je juče “driftovao” posred Bulevara patrijarha Pavla

driftovanje1

Novosadska policija privela je u nedelju, 21. avgusta vozača crnog BMW koji je u subotu snimljen kako divljački “driftuje” nasred raskrsnice na Bulevaru patrijarha Pavla.

U pitanju je 33-godišnji Novosađanin, koji nema položen vozački ispit, a policija ga je dovela, uz odgovarajuću prekršajnu prijavu, kod nadležnog sudije.

Prekršajni sud u Novom Sadu mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije u trajanju od jedne godine.

Kako je 021 ranije izvestio, crni BMW u subotu je snimljen kako divljački vozi posred Bulevara patrijarha Pavla, tokom perioda dana kada je ova ulica bila puna pešaka i drugih vozila.

Za ovaj slučaj neodgovorne vožnje saznali smo od sugrađana, a na snimku koji je objavila stranica Uživo sa novosadskih ulica može se videti kako BMW divlja dok druga vozila stoje i čekaju da se “predstava” završi. Isti crni BMW viđen je potom na Telepu u Kotorskoj ulici, a zatim i u Feješ Klare.

Prema rečima očevidaca, uleteo je između gradskog autobusa i automobila koji je dolazio iz suprotnog smera i umalo izbegao sudar. Više o tome pročitajte OVDE.

Autor: 021
Foto: Printscreen