Početna Sport Fudbaleri Vojvodine slavili na Banovom brdu

Fudbaleri Vojvodine slavili na Banovom brdu

0

Fudbaleri-Vojvodine3

Fudbaleri Vojvodine nastavili su niz od pet mečeva bez poraza u domaćem šampionatu pobedivši na gostovanju ekipu Čukaričkog rezultatom 3:1. Strelci za Novosađane bili su Aleksandar Paločević u 21. i 67. minutu, te Filip Malbašić u 73. minutu, a za domaće Matić u 61. minutu sa bele tačke.

Posle ubedljivog poraza od AZ-a iz Alkmara u plej-ofu za Ligu Evrope, ovo je bilo teško gostovanje za ekipu Nenada Lalatovića, ali se to nije videlo na terenu pa Vojvodina zasluženo nosi sva tri boda kući.

Ovom pobedom crveno-beli su zadržali priključak za vodećom Crvenom zvezdom i sada imaju četiri pobede i remi uz meč manje protiv Novog Pazara. U četvrtak ih očekuje revanš u Holandiji, a narednog vikenda dočekuju Spartak.

U ostalim susretima 6. kola: Crvena zvezda – Radnik 5:0, Spartak – Partizan 2:1, Borac – Novi Pazar 2:1, Mladost – Voždovac 0:1, Napredak – Javor 3:1, Rad – Bačka 2:1 i Metalac – Radnički 1:2.

Vodi Zvezda sa 16 bodova, prati je Vojodina sa 13 i utakmicom manje, Voždovac ima 11, dok su Spartak, Radnički i Metalac sakupili po 10 bodova.

Autor: 021.rs
Foto: fkvojvodina.rs