Početna Crna hronika Policija u akciji “Školarac” pronašla narkotike kod 17 osoba

Policija u akciji “Školarac” pronašla narkotike kod 17 osoba

0

srpska-policija-1351433644-2241751

Policija je u akciji “Školarac” u Novom Sadu, usmerenoj ka većoj bezbednosti na području škola, kod 17 osoba pronašla razne narkotike a oduzeta su i tri “boksera ” i dva noža, saopštila je danas novosadska policija.
Akcija je realizovana u proteklih nekoliko dana u zoni svih osnovnih i srednjih škola u Novom Sadu, “kao i na mestima na kojima se učestalo vrše krivična dela i prekršaji”.
Pregledan je, u cilj otkrivanja i sprečavanja prekršaja i krivičnih dela i podizanja stepena bezbednosti, veći broj osoba i vozila, dodaje se u saopštenju.

“Kod 17 osoba je pronađena izvesna količina supstanci za koje se sumnja da su kokain, heroin, marihuana, “amfetamin”, “rivotril“ i „bensedini protiv njih biće podnete krivične prijave zbog osumnje da su izršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga”, dodaje policija.

Navodi se i da su “kod pet osoba pronađena dva “boksera“ i tri noža” i dodaje da će protiv njih biti podneti Zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka.

“Pronađena su tri lica za kojima su raspisane poternice a otkrivena su i dva prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja”, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Ilustracija