Početna Crna hronika Porodica pretučene devojke oduvek bila protiv njihove veze

Porodica pretučene devojke oduvek bila protiv njihove veze

Đorđe Lacković (24) je uhapšen nakon što je krvnički unakazio od batina svoju devojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

Nesrećna devojka je smeštena u bolnicu a o tome koliko je brutalno pretučena svedoči njen rođeni brat Ivan:

Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grejao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda – kaže on.

On je psihopata

Prema njegovim rečima, sestra mu nije ispričala motiv stravičnih batina, ali je on ubeđen da je u pitanju Lackovićeva ljubomora.

On je psihopata – ogorčen je Ivan.

Inače, Ivana i Đorđe zabavljaju se oko godinu i po dana. Pre četiri meseca odlučili su da žive zajedno u Novom Sadu, gde su oboje našli posao. Ona radi u jednoj kladionici, a Đorđe u nekoj firmi.

Bili protiv veze

– Svi smo bili protiv njihove veze jer je Đorđe jako sujetan i ljubomoran, i to bez ikakvog razloga. Sestra je govorila da ona njega voli i da želi da živi s njim. Plašio sam se da joj nešto ne uradi i moj strah je, nažalost, bio opravdan – priča brat.

– Ivana je ispričala da je u jednom trenutku videla Đorđa na vratima koji joj je rekao: “Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gde sam stao!” Kako nam je rekla Ivana, tada je jedva skupila snage da telefonom pozove drugaricu, koja je brzo došla kod nje. Izvela ju je iz stana i otišle su kod druge drugarice, gde se Ivana uz njihovu pomoć presvukla jer je sva bila krvava. Drugarica je pozvala taksi i odvela je u Urgentni centar i javila nam je šta se desilo – priča uznemireni brat za beogradske medije.

Meštani Klenja: Đorđe je agresivan

Meštani Klenja, odakle je uhapšeni Đorđe, kažu da je on poznat po agresivnom ponašanju.

– Celo Klenje i Bogatić pričaju samo o ovom nemilom događaju. Svi znaju da je Đorđe nasilan i nikome nije jasno zbog čega je Ivana pristala da s njim uđe u emotivnu vezu. Potresli smo se kada smo čuli da je tako monstruozno pretukao svoju devojku. Nadamo se da će se ona što pre oporaviti i da će iz svega izaći jača – kaže meštanin Klenja.

Kako se saznaje, Đorđe je inače student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a na društvenim mrežama mu piše da nije u vezi.

Prema nezvaničnim informacijama, nemili događaj se odigrao u utorak, a navodno je mladić u napadu ljubomore najpre prebio, pa onda nastavio da maltretira svoju devojku.

Izvor: Republika/NSU
Foto: Pixabay