Početna Crna hronika Pronađeno telo na Rtnju: Sumnja se da je nestali građevinski investitor iz...

Pronađeno telo na Rtnju: Sumnja se da je nestali građevinski investitor iz Novog Sada

0

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije pronašli su beživotno telo na planini Rtanj, za koje se sumnja da je nestali planinar Aleksandar Mijanović (45) iz Novog Sada.

Kako su potvrdili za 021.rs u Gorskoj službi spasavanja Srbije, telo je pronađeno nakon 26 sati pretrage i odgovara opisu nestalog planinara, a identifikacija je u toku.

“Poziv prema GSS-u je primljen od strane prijatelja nestalog planinara, koji nije bio dostupan posle izvesnog vremena, nakon najavljenog odlaska na planinu. Spasioci GSS-a su pokrenuli akciju i nakon 26 sati pretraživanja terena pronašli su beživotno telo, za koje se sumnja da je nestali planinar A.M. Dežurni policajci koji su pretraživali teren zajedno sa spasiocima bili su na licu mesta, a detalji i uzroci smrti unesrećenog nisu još uvek poznati”, navode u Gorskoj službi.

U toku je istraga i identifikacija nastradalog muškarca.

Podsećamo, Mijanović je nestao na planini Rtanj u subotu uveče, nezvaično je na planinarenje otišao sam, a njegovi prijatelji planinari na Fejsbuku su objavili post, u kojem su molili sve koji nešto znaju o Mijanoviću, da o tome obaveste policiju. Prema informacijama 021.rs, Mijanović se u Novom Sadu bavi trgovinom nekretninama.

Izvor: Blic, 021
Foto: Pixabay