Početna Crna hronika Pucnjava na Novom naselju: I napadač i žrtve od ranije poznati policiji

Pucnjava na Novom naselju: I napadač i žrtve od ranije poznati policiji

0

Još uvek nije poznato zbog čega je došlo do svađe koja je rezultirala vatrenim obračunom.

Novosađaninu D. V. (26), osumnjičenom da je u subotu uveče ranio sugrađane M. M. (20) i D. B. (19) u ponedeljak je saslušan u Višem tužilaštvu u Novom Sadu, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana. On se tereti za nanošenje teških i lakih povreda i nedozvoljeno oružje, pišu “Novosti”

Zbog čega je između grupe mladića došlo do svađe, a zatim i tuče u jednoj kompjuterskoj igraonici na Bulevaru kneza Miloša, tek treba da se utvrdi, jer akteri pesničenja koje je prethodilo pucnjavi nisu hteli da sarađuju sa policijom i o tome govore. Motiv se za sad samo naslućuje, a kako se veruje, do prepirke u igraonici nije došlo zbog igrica. Inače, i osumnjičeni i povređeni su od ranije poznati policiji.

Dvadesetšestogodišnjaku su, kako nezvanično saznaju “Novosti”, ranije pisane prijave zbog razbojništva, droge, teške krađe, nanošenja teških povreda i još nekih krivičnih dela. I obojica povređenih su poznati po nasilničkom ponašanju, a dovodili su se i u vezu sa drogom.

M. M. i D. B. imaju povrede stopala, i dalje se nalaze na Klinici za ortpediju Kliničkog centra “Vojvodina”, a njihovo zdravstveno stanje je stabilno, rečeno je u ponedeljak za “Novosti” u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Izvor: Večernje novosti
Foto: Pixabay