Početna Crna hronika Razbojnika u tangama Novosađani uhvatili u pljački erotik šopa

Razbojnika u tangama Novosađani uhvatili u pljački erotik šopa

srpska-policija-1351433644-2241751
Novosađani su u subotu uhvatili 29-ogodišnjeg muškarca koji je pokušao da obije erotik šop u ulici Vase Pelagića.Prema nezvaničnim saznanjima, mlađi muškarac je oko četiri sata izjutra pokušao da opljačka prodavnicu seks pomagala i filmova za odrasle, kada ga je video jedan od prolaznika, koji je ispred stajao sa devojkom.
On je, da bi savladao lopova dok ne stigne policija, u pomoć pozvao i druge prolaznike, a dvojica studenata pomogla su mu da uhvate prestupnika.
“Pritrčali smo i držali tog momka dok nije došla interventna jedinica, a onda se ispostavilo da je u torbi imao i nož na koji se policajac ubo dok je pretresao torbu”, ispričao je jedan od momaka koji su pomogli pri hapšenju.
Student koji je pomogao u hvatanju lopova kaže da je “video da je prestupnik nosio crveni tanga veš, te da je odmah primetio da se radi o vrlo čudnoj ličnosti”.
Motivi pljačke još nisu poznati, jer niko ne može da potvrdi da li je plan bio da uzme novac ili robu, prenosi 24sata. Inače, u ovom lokalu prodaju se igračke za odrasle, erotski veš, preparati za potenciju, kao i erotski fimovi. Izlog ove prodavnice bio je razbijen i pre nedelju dana, ali nije poznato da li je tada nešto iz nje odneto, a i počinilac nije pronađen.
Autor:24sata