Početna Crna hronika Sedam osoba povređeno u udesima u Novom Sadu

Sedam osoba povređeno u udesima u Novom Sadu

Sedmoro ljudi povređeno je u posledna 24 sata u saobraćajnim udesima u drugim nezgodama u Novom Sadu.

Hitna pomoć prvo je intervenisala u 12.51 časova na uglu ulica Cara Dušana i 27. marta, gde je u saobraćajnoj nezgodi povređena 33-ogodišnja žena. Ona je zadobila lakše telesne povrede i ekipa hitne pomoći ju je zbrinula na licu mesta.

Naredna nezgoda se dogodila u 15.03 sati na uglu Heroja Pinkija i Ive Andrića gde su se sudarila dva vozila. Hitna pomoć je pregledala tri osobe: muškarca starog 56 godina i dve žene od 51 i 56 godina. Svi učesnici ove nezgode zadobili su lakše telesne povrede i zbrinuti su na licu mesta. Još jedan udes dogodio se u 17:03 sati u Futogu na nasipu kod Sportske hale, gde je sa motora pao muškarac star 65 godina. U Hitnoj pomoći navode da je on, kako se sumnja zadobio teže povrede i prevezen je u Urgentni centar.

Na izlazu iz tunela Mosta Slobode ka Sremskoj Kamenici, na petlji Mišeluk, oko 20.36 sati dogodila se nezgoda kada je automobil izleteo sa puta. Ekipa Hitne pomoći je pregledala mladića starog 24 godine koji je zadobio lakše telesne povrede i prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Takođe, u istom vozilu je bio i 18-godišnji mladić, ali on nije zadobio nikave vidljive povrede.

U toku prethodne noći, u 3.13 sati kod Doma Vojske na Beogradskom keju, tridesetdvogodišnji muškarac je pao sa visine, on je zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen u Urgetni centar na dijagnostiku i eventualno lečenje.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay