Početna Crna hronika Zaspala sa upaljenom cigaretom i izgorela

Zaspala sa upaljenom cigaretom i izgorela

pozar 2
U požaru u novosadskom naselju Veliki Rit, danas je stradala 17-godišnja devojka. Pretpostavlja se da je reč o B. B. iz Novog Sada, ali identitet će biti sa sigurnošću utvrđen tek posle DNK analize. Ugljenisano telo, pronašli su novosadski vatrogasci prilikom gašenja plamena. Sumnja se da je maloletnica zaspala sa upaljenom cigaretom i da je to uzrok požara.
Tri vatrogasna vozila i devet vatrogasaca izašlo je na lice mesta, a prilikom pregleda izgorele kuće, telo su pronašli u fotelji.
Vlasnik kuće bio je na poslu kada su ga komšije obavestile da mu gori kuća. On kaže da je rano došao na posao, a da je njegova sestričina verovatno kasnije došla kući. On je dodao da je devojka imala zdravstvene probleme i da je pila lekove i da je moguće da je zaspala sa upaljenom cigaretom.
Policija je obavila uviđaj, a identiet žrtve biće saopšten posle DNK analize.

pozar 1

14:06

Devojka stara 17 godina stradala je u požaru u naselju Veliki Rit, u predgrađu Novog Sada. Još nije poznat uzrok požara. Odmah je reagovala novosadska vatrogasna brigada, a tri vozila i 9 vatrogasaca poslato je na lice mesta. Požar je brzo ugašen, ali za devojku koja je bila u kući, nije bilo spasa. Više informacija očekujemo u toku dana.

Autor i foto: NsHronika.rs