Početna Crna hronika Šest osoba povređeno u tri udesa u Novom Sadu

Šest osoba povređeno u tri udesa u Novom Sadu

0

Šest osoba, od toga jedna teže, povređeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom dana u Novom Sadu.

U udesu koji se dogodio oko 12.30 časova na uglu Bulevara Evrope i Hadži Ruvimove ulice teže je povređen 38-godišnji motociklista. Po rečima doktorke Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, on je zbog povrede leđa i donjih ekstremiteta prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Istovremeno, dogodila se nezgoda u autobusu GSP-a prilikom koje su povređene tri osobe, među njima i jedan 10-godišnji dečak koji je zadobio povredu noge.

– Povređeni su još i žena stara 61 godinu koja je zadobila povredu šake, kao i muškarac star 71 godinu koji je tom prilikom povredio glavu. Dečak je prevezen na Dečiju hirurgiju – istakla je doktorka. Nije poznato kako je do ove nezgode došlo, ali prema nezvaničnim saznanjima uzrok nije sudar autobusa i drugog vozila.

Još jedna nezgoda dogodila se nešto ranije, oko 9.30 časova i u njoj su povređene dve osobe. Mladić star 25 godina zadobio je povrede ruke, dok je 31-godišnja žena zadobila kontuzivne povrede. Nakon ukazane prve pomoći prevezeni su u Urgentni centar na dalje lečenje.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay