Početna Crna hronika Šest osoba povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini

Šest osoba povređeno u udesima u Novom Sadu i okolini

0

Šest osoba poveđeno je u isto toliko udesa koji su se dogodili u Novom Sadu i okolini u protekla 24 sata.

Doktor Hitne pomoći Zoran Krulj izjavio je da se prva nezgoda dogodila u 8.14 časova na putu Novosadskog Partizanskog odreda, kod “Enrgotehnike Južnabačka” gde je oboren motociklista star 26 godina i tom prilikom je lakše povređen. Nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je u Urgentni centar na dalju dijgnostiku i lečenje.

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se u 9.35 časova na Futoškoj ulici kod broja 31, gde je oborena tridesetogodišnja biciklistikinja. Žena je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena na dalju dijagnostiku u Urgentni centar KCV-a.

Samo nekoliko minuta kasnije Hitna pomoć je intervenisala i u 9:47 h kod Merkatora gde je oboren 69-otodišnji pešak. On je nakon pregleda na licu mesta prevezen u KCV.

Saobraćajna nezgoda se dogodila u 18.43 časa na uglu ulica Đorđa Rajkovića i Pavla Stamatovića. U sudaru dva automobila povređen je osamnaestogodišnji mladić koji je nakon ukazane pomoći Prevezen u Urgentni Centar Kliničkog centra Vojvodine.

Peta nezgoda se dogodla u 19.42 sati na ugu Noosadskog puta i Stevana Sinđelića de je oborena petnaestogodišnja devojčica. Hitna pomoć ju je prevezla u Dečiju bolnicu na dalju dijagnostiku.

Poslednji udes dogodio se u 1.55 časova na uglu ulica Partizanske i Petra Drapšina u Begeča, gde je nakon gubljenja kotrole nad vozilom i izletanja sa puta povređen dvadesetdvogodišnji madić. Hitna pomoć mu je ukazala pomoć na licu mesta i nije bilo potrebe da bude prevezen u KCV.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay