Početna Crna hronika Sinoć zapaljen automobil na Novom naselju, moguće delo piromana

Sinoć zapaljen automobil na Novom naselju, moguće delo piromana

0

Sinoć su dve osobe u Ulici Braće Dronjak na Novom naselju, ispred vrtića “Vendi”, zapalile automobil koji je stajao usamljen na početku parkirališta.

Oni su jutros nešto pre 4h benzinom polili audi karavan 1.8 i potom podmetnuli požar. Vatrogasci su brzo izašli na lice mesta i ugasili vatru, ali je šteta na automobilu maksimalna.

Kako saznaje 021, sa sigurnosne kamere jedne od okolnih zgrada vidi se da su dvojica mladića došla iz pravca Ulice Kaće Dejanović, a posle podmetanja požara otrčali ka zgradama u Bate Brkića gde se nalazi picerija “Alo”. Snimke trenutno analizira policija.

Vlasnik automobila koji živi u zgradi prekoputa rekao je za 021 da na tom mestu parkira kola svakodnevno, da je u šoku i da nema apsolutno nikakvih indicija ko bi mogao to da uradi. Automobil je inače star 15 godina i nema veliku vrednost, ali je parkiran uvek na istom mestu na uglu dve ulice, gde nema drugih automobila noću.

Građani koji su se zatekli na licu mesta su za 021 kazali da ih je jutros oko 4h probudila buka, a napominju da je moguće da su u pitanju piromani jer je nedavno još jedan automobil zapaljen u ovom kvartu.

Vlasnici apeluju na stanare iz ulaza u ulicama Kaće Dejanović, Braće Dronjak, Bate Brkić i ostalim da pregledaju sigurnosne kamere i ukoliko vide bilo kakve sumnjive osobe na snimcima u periodu između 3:30h i 4:30h sinoć, to prijave policiji.

Izvor: 021
Foto: 021