Početna Crna hronika Sudarili se pešak i biciklista u Temerinskoj

Sudarili se pešak i biciklista u Temerinskoj

0

Pet osoba je povređeno u četiri saobraćajna udesa koja su se juče dogodili u Novom Sadu.

Kako kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, prvi put je tokom jučerašnjeg dana zbog saobraćajnih nezgoda ekipa Hitne pomoći izašla oko osam sati ujutru, kada je povređena šezdesetogodišnja biciklistkinja. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje hirurgije.

Do drugog udesa došlo je kada su se u Temerinskoj ulici ispred broja 119 u 9.46 časova, sudarili biciklista i pešak. Pešak je prošao bez povreda, a biciklista (44) je pao sa bicikla zbog čega je morao da bude zbrinut i prevezen u Urgentni centar na hirurgiju.

Četrdesetosmogodišnja žena povređena je u sudaru dva vozila u 15.44 časova na Sentandrejskom putu. Dr Krulj navodi da je ona zbrinuta na mestu nezgode, a potom prevezena na hirurgiju Urgentnog centra.

Dva vozila su se sudarila u 17.44 časova na Bulevaru Evrope, kod broja 20. Hitna pomoć je intervenisala zbog šezdesetsedmogodišnje žene i desetogodišnjeg dečaka. Oni su pregledani i zbrinuti na licu mesta i nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay