Početna Crna hronika Suprug: Nije namerno ubila bebu, nije ni znala da je trudna

Suprug: Nije namerno ubila bebu, nije ni znala da je trudna

policija-crna-goraSuprug D. B, koja je osumnjičena da je nakon porođaja udavila svoju bebu u kupatilu iznajmljenog stana u Novom Sadu, kaže da je još uvek u šoku i tvrdi da oni nisu ni znali da je njegova supruga trudna.

“Siguran sam da moja supruga nije namerno ubila novorođenče. Ona to ne bi mogla da učini. Pa, nije ni znala da je u drugom stanju. Ni ja ništa nisam primetio, znao bih valjda. Nikakve simptome trudnoće nije imala, a s obzirom na to da je punija, ni stomak joj nije bio veliki. Kako je ona to dete nosila, da se ništa ne primeti, nije nam jasno”, kaže njen muž, N. B.

On smatra da je splet nesrećnih okolnosti doveo do tragedije. Za dete umotano u krpe u bubnju veš-mašine saznao je tek nakon što je njegova supruga odvedena u Betaniju jer joj nije bilo dobro.

N. B. kaže da se njegova supruga tog dana žalila na bolove u stomaku. Pripremali su se da ugoste kumove koji prethodnog vikenda nisu prisustvovali rođendanu njihovog dvogodišnjeg deteta.

“Oko 15 časova je ušla u kupatilo jer joj je pozlilo”, kaže suprug D. B. za “Novosti” i dodaje da ni njemu nisu poznati svi detalji ovog nemilog događaja, ali, prema onome što mu je supruga rekla, ona se porodila na wc šolji.

“Verovatno je i sama bila iznenađena kada je ugledala dete i shvatila da se porodila. Siguran sam da ga nije udavila”, kaže on i tvrdi da ona nije želela da krije od njega šta se dogodilo već je čekala da gosti odu kako bi mu saopštila.

“Sama je presekla već napuklu pupčanu vrpcu, ali dete nije zaplakalo, što ju je uplašilo. Kada je shvatila da ne diše, umotala ga je u neke krpe, a zatim stavila u bubanj veš-mašine. I dalje je krvarila, toliko joj je bilo loše da nije mogla da stoji na nogama i pozvao sam Hitnu pomoć, koja ju je prevezla u Betaniju”, nastavlja priču N. B.

Tamo je utvrđeno da se žena porodila, pa je o svemu obaveštena i policija.

Razlog zbog kojeg Danijela nije znala da je u drugom stanju njen suprug vidi u tome što ona dve godine, od prethodnog porođaja, nije imala redovan ciklus.

Autor: 021policija-crna-gora