Početna Crna hronika Svedočenje nasilnika iz Novog Sada: Devojku zverski tukao tri sata zbog duga...

Svedočenje nasilnika iz Novog Sada: Devojku zverski tukao tri sata zbog duga i lažnog snimka

0

Đorđe Lacković (24), koji je sredinom marta brutalno pretukao svoju tadašnju devojku Ivanu Filipoviću (22) u stanu u Novom Sadu, pred sudom se branio da se satima iživljavao nad devojkom zbog duga koji je imala kod zelenaša i poruka koje je dobio.

Kako je Lacković, koji se nad nesrećnom Ivanom kobnog dana iživaljavao nekoliko sati, tukao je stolicom, bacao je na radijator, peglom pržio po telu, ispričao “poludeo je kada je čuo da je Ivana od njega krila da ima dug od oko 400 evra kod zelenaša”.

Ivana je, kako je i ona na jučerašnjem saslušanju potvrdila, pre oko godinu dana uzela novac od izvesnog I. J. (28).

– Taj dečko mi je rekao da mu vratim novac kad budem mogla. Ostala sam mu dužna 400 evra na ime kamete, a pošto me neko vreme nije zvao, i ja sam se preselila u Novi Sad, on je pronašao Đorđev broj telefona. Nazvao ga je rekao mu da vrati pare – počela je svoju ispovest Ivana.

Kako je ispričala ona je Lackoviću rekla da sam novac pozajmila za brata kako bi vratio neke dugove.

– On je pozvao mog brata da proveri, na šta mu je on rekao da se smiri i da sam pozajmila taj novac kako bih išla sa Đorđem na letovanje. Pošto je shvatio da sam ga slagala poludeo je i počeo da me bije – ispričala je brutalno pretučena dvadesetdvogodišnjakinja.

Kako je dodala, nakon toga, Lacković je ponovo pozvao zelenaša kako bi proverio koliki je dug, na šta mu je ovaj rekao da je u pitanju 400 evra, a onda je rekao i da su on i Ivana bili u emotivnoj vezi.

– Nije postojala mogućnost da pored Đorđa imam drugog jer me je kontrolisao 24 sata. Bio je besan posle razgovora sa tim momkom i rekao mi da mu je taj dečko poslao snimak u kojem smo nas dvoje u krevetu. Tada me je povukao sa kreveta i, dok sam bila u klečećem položaju, šutirao u stomak – ispričala je napadnuta devojka.

Lacković je na saslušanju rekao da mu je I. J. za navnodni snimak seksa njega i Ivane tražio da mu plati još 200 evra.

– Nakon toga se desilo sve što sam ranije ispričao. Tkao sam je… Posle sam se vratio na posao – rekao je Lacković.

Kako je potvrdio Ivana mu se nakon brutalnih batina žalila da joj nije dobro.

– Ponovo sam je pozvao i pitao je da li ide na posao, ona mi se javila i rekla da ne zna. Nakon sat vremena sam je ponovo nazvao, ali se više nije javljala – rekao je Lacković.

Potsetimo, Lacković je svoju devojku Ivanu Filipović brutalno pretukao u iznajmljenom stanu u kom su u to vreme zajedno živeli u Novom Sadu. Nad njom se iživljavao gotovo tri sata. Naneo joj je brojne povrede zbog kojih je nesrećna devojka provela skoro dve nedelje u bolnici. Od brutalnih batina probio joj je plućnu maramicu, a Filipovićeva je cela bila u podlivima i masnicama. Njena porodica je, kada ju je prvi put nakon napada videla u bolnici, rekla da “nešto onakvo nisu videli nikad”.

Kada je Lacković završio sa iživljavanjem nad svojom devojkom rekao joj je da ide na posao da vrati kombi, ali da će se “vratiti da nastavi gde je stao”. Nesrećna devojka iskoristila je trenutak i pozvala je najbolju drugaricu koja je došla kod nje, a čim je videla u kakvom je stanju, presvukla je i odvela u bolnicu.

Lacković je istog dana uhapšen i od tada se nalazi u pritvoru.

Izvor: Blic
Foto: Pixabay