Početna Crna hronika Teodorin dečko nije hteo da dozvoli porodici da je isključe sa aparata

Teodorin dečko nije hteo da dozvoli porodici da je isključe sa aparata

Kacanski_Teodora

Teodora Kaćanski koja je u utorak uveče izgubila borbu za život nakon što je sa pet hitaca upucana u Novom Sadu biće sahranjena danas. Kako nezvanično saznaje “Blic”, u utorak prepodne skupilo se puno Teodorinih i Nenadovih prijatelja ispred Urgentnog centra u želji da joj pruže podršku i pokušaju da spreče njenu rodbinu da daju pristanak da se ona na preporuku lekara isključi sa aparata.

Navodno je došlo i do svađe između Teodorine porodice i Stevića, koji nije želeo da se pomiri sa odlukom njenog oca, brata i sestre. Međutim, strasti su se stišale i oko 20.30 sati devojka je isključena jer je praktično bila klinički mrtva od momenta stizanja u bolnicu.

Podsetimo, Teodora je upucana na parkingu ispred ulaza u Somborskoj ulici broj 8 u novosadskom naselju Telep gde je živela sa Nenadom.

Kako smo saznali iz izvora bliskih istrazi, Nenad je otišao do zgrade, a ona je ostala da preparkira kola. U tom trenutku iz žbunja je iskočio napadač i pucao u nju dok je manevrisala kolima u pokušaju da se parkira uz ivičnjak.

Ona je sa teškim povredama vrata, stomaka, ruke i noge uspela da se preko suvozačkog sedišta izvuče iz kola ali je posle svega par metara posustala i ostala na putu gde su je policija i Hitna pomoć zatekli u lokvi krvi.

Niko od Teodorinih prijatelja nije mogao da veruje da joj se tako nešto moglo desiti jer, kako mnogi tvrde, uopšte se nije uklapala u taj milje.

Listom kažu da je bila veliki prijatelj, uvek nasmejana i omiljena u društvu, veliki sportista, instruktorka fitnesa i pravi profesionalac.

Teodora će biti sahranjena danas u 13 časova u Sremskim Karlovcima na Donjem pravoslavnom groblju.

Autor: Blic