Početna Crna hronika Teška nezgoda kod Kisača, devojka na reanimaciji

Teška nezgoda kod Kisača, devojka na reanimaciji

nezgoda_kisac

Automobil kojim je upravljala jedna devojka sleteo je sa puta na deonici Kisač-Stepanovićevo, pri čemu je ona zadobila teške telesne povrede.
Nezgoda se dogodila još tokom noći, ali je Hitna pomoć mogla da interveniše tek oko 6:30 časova, kada su automobil pronašli članovi porodice devojke. Kako za 021 navodi dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, lekarska ekipa je devojku prevezla na reanimaciju. Njen automobil potpuno je smrskan, a morali su da intervenišu vatrogasci kako bi povređenu izvukli iz vozila.

U ostalim nezgodama u toku prethodnog dana povređene su četiri osobe. Tridesetsedmogodišnji muškarac povređen je u nezgodi koja se juče oko 11 časova dogodila u Veterniku. Lekarska ekipa je, prema rečima dr Bursać, intervenisala i zbrinula muškarca, koji je s povredom noge prevezen u Urgentni centar.

Dvanaestogodišnja devojčica povređena je u nezgodi koja se oko 13:50 dogodila u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu. Ona je s povredom noge i lakšom povredom glave zbrinuta i prevezena na Dečiju hirurgiju.

Kasno sinoć, oko 22:30 su u nezgodi u Bukovcu povređene dve osobe. Žena stara oko 57 godina zadobila je povredu glave i pod sumnjom na prelom kuka je prevezena u Urgentni centar. Takođe, 64-godišnji muškarac je u istoj nezgodi zadobio povredu glave, a nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen je u Urgentni centar.

Autor: 021.rs
Foto: Uživo sa NS ulica@ FB