Početna Crna hronika Tragedija u Sremskoj Kamenici

Tragedija u Sremskoj Kamenici

150205-15 pok kamenica uvidjaj.avi.Still002

Meštanin Sremske Kamenice, star 68 godina, preminuo je noćas u svojoj kući, od posledica trovanja ugljen-monoksidom, dok je njegova supruga, istog godišta, preneta u Institut za kardiovaskularne bolesti, navodi se u zvaničnom saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu. Dodaje se da je obavljen uviđaj i da se sumnjda da je trovanje ukzrokovano problemima u dimnjaku. Po nalogu nadležnog tužioca, telo je preneto u Zavod za sudsku medicinu, radi obdukcije, a policija radi na rasvetljavanju ovog događaja, zaključuje se u saopštenju.
Incident se dogodio u porodičnoj kući u Ulici dr Goldmana 15 u Sremskoj Kamenici. Prema nezvaničnim saznanjima, preminuo je Ištvan Klem koji je celu noć proveo u spavaćoj sobi, dok je njegova supruga Valerija, izašla iz te prostorije u toku noći, jer joj je bilo loše. Ona je sa znacima trovanja prebačena u bolnicu, ali još nije poznato njeno zdravstveno stanje.
Nezvnaično saznajemo i da je ovaj bračni par juče angažovao nekoga da im pročisti dimnjak. Policija istražuje da li je nestručno čišćenje dimnjaka eventualno uzrok ove tragedije

Autor: NsHronika.rs