Početna Crna hronika Tri godine od ubistva Teodore Kaćanski: Nepoznati ubica na slobodi

Tri godine od ubistva Teodore Kaćanski: Nepoznati ubica na slobodi

0

Tri godine je prošlo od ubistva Teodore Kaćanski, a ko ju je ubio još uvek nije poznato.

Tridesetogodišnja Kaćanka upucana je 19. novembra, na parkingu u Somborskoj ulici na Telepu, a preminula je tri dana kasnije u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako piše Dnevnik, na nju je pucao nepoznati napadač u trenutku kada je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo da preparkira automobil “rejndž rover” beogradskih registarskih oznaka ispred zgrade u kojoj je živela s momkom Nenadom Stevićem (42).

Po rečima svedoka, Stević je istrčao iz kola, ušao u zgradu da uzme nešto iz stana, a tada je Teodora, kako se veruje, napravila kobnu grešku koja ju je stajala života, jer je sa suvozačevog mesta prešla na vozačevo. U jednom trenutku je iz žbunja izleteo napadač i iz “tetejca” ispalio pet hitaca u devojku, a zatim je pobegao u pravcu Bulevara patrijarha Pavla.

Ubica je prišao vozilu i kroz zatamljena stakla pucao nesrećnoj devojci u vrat, noge i grudi jer je, kako se sumnja, mislio da ispaljuje smrtonosne hice u pravu metu, odnosno njenog dečka Nenada Stevića. Iako je odmah prebačena u Urgentni centar, Teodora je nakon tri dana borbe lekara za njen život preminula.

Odmah nakon ubistva Teodore Kaćanski, Novim Sadom je krenula priča po kojoj je devojka napadnuta kao opomena njenom dečku. Međutim, ubrzo je utvrđeno da je meta napadača ipak bio njen dečko Nenad Stević, koji je, kako se navodilo, poznat policiji po imovinskim deliktima kao što su krađe i teške krađe, a motiv se tražio u neraščišćenim poslovima.

Sedam meseci nakon ubistva Teodore Kaćanski, Stević je ponovo dospeo u žižu javnosti jer je s Božidarom Bosnićem pretukao Gorana Cvijetića pred svedocima, da bi ga zatim ugurali u automobil i pokušali da ga kidnapuju.

Inače, Teodora Kaćanski je bila fitnes-instruktorka, model i lični trener iz Novog Sada. Završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja na Univerzitetu u Novom Sadu.

Izvor: Dnevnik
Foto: Pixabay