Početna Crna hronika Tri udesa, pet povređenih osoba, među njima i dvogodišnjak

Tri udesa, pet povređenih osoba, među njima i dvogodišnjak

0

Pet osoba, među kojima i jedan dvogodišnji dečak, povređeni su u tri saobraćajna udesa koja su se u toku jučerašnjeg dana dogodila na ulicama Novog Sada.

Kako za 021 navodi portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, prva saobraćajna nezgoda dogodila se u 11 časova na uglu ulica Milana Simina i Primorske, gde je kao pešak teško povređen dečak 2017. godište. On je zadobio prelom potkolenice i više kontuzionih povreda, zbrinut je na licu mesta i prevezen u Dečiju bolnicu.

Drugi udes dogodio se u 12:13 časova na uglu Povrtarske i Otokara Keršovanija gde su u sudaru dva vozila povređene dve ženske osobe, 14-ogodišnja devojčica i žena stara 46 godina. Obe su zadobile naizgled lakše telesne povrede, zbrinute su na licu mesta, i prevezene u Dečiju bolnicu, odnosno u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Poslednja, treća saobraćajna nezgoda, dogodila se u 21:49 časova na uglu Braće Ribnikara i Danila Kiša, gde su povređena dva pešaka. Tridesetogodišnja žena zadobila je prelom nadlaktice, zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar, dok je 30-ogodišnji muškarac sa naizgled lakšim povredama zbrinut na licu mesta, i nije bilo potrebe da bude prevezen u zdravstvenu ustanovu na dalje lečenje.

Izvor: 021
Foto: Pixabay