Početna Crna hronika Trinaestogodišnjak priznao da je nožem ubo muškarca na Podbari

Trinaestogodišnjak priznao da je nožem ubo muškarca na Podbari

noz_1447192316_670x0

Trinaestogodišnjak iz Bogatića, koji je priznao da je u četvrtak uveče posle svađe zario nož u leđa Mladena T. (43) na Podbari, pušten je jer zbog godina nije krivično odgovoran.

I njegov otac, kao i dvojica rođaka koji su se svađali sa Mladenom T, takođe su pušteni, a tužilaštvo treba da odluči da li će biti krivično gonjeni, i ako hoće, zbog kog krivičnog dela.

Protiv dečakovog oca će verovatno biti podneta i krivična prijava zbog zanemarivanja deteta.

Naime, u četvrtak uveče oni su se posvađali sa Mladenom T. koji je navodno “gledao” jednu njihovu rođaku. U toku rasprave, dečak je uzeo nož i ubo Mladena T. u leđa. Iako uboden, čovek je počeo da beži, ali je ubrzo pao na trotoar. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć, koja je povređenog prevezla u Klinički centar Vojvodine.

Kako je 021 ranije pisao, lekarska ekipa je intervenisala oko 23:30 na uglu Marka Miljanova i Kosovske zbog uboda oštrim predmetom u leđa, a muškarca je u svesnom stanju prevezla na reanimaciju u Urgentni centar. Mladen T. primljen je na odeljenje reanimacije sa teškim telesnim povredama, ali u stabilnom stanju.

Muškarci koji su učestvovali u incidentu su posle napada seli u automobil i pobegli u Bogatić, gde su i uhapšeni nekoliko sati kasnije.

Autor: 021, Blic
Foto: Pixabay.com