Početna Sport Vojvodina danas dočekuje Partizan

Vojvodina danas dočekuje Partizan

0

vosa-partizan

Rukometaši Vojvodine dočekaće Partizan u 7. kolu plej ofa Superlige Srbije. Utakmica je na programu u nedelju (15. maja) od 18 časova i 15 minuta. Ulaznice koštaju 100 dinara, a svako ko napravi sadržaj na društvenim mrežama sa heštegom #nemapredajejednajedina naćiće se na spisku onih kojima će ulaz biti besplatan.

Vojvodina je u prethodna četiri kola ostvarila isto toliko pobeda, nakon slabijeg starta u plej ofu. Još zaostaje za liderom na tabeli Metaloplastikom, ali sada samo jedan bod. Naši rukometaši bore se za četvrtu uzastopnu titulu državnog prvaka po čemu bi bili jedinstveni. U klubu očekuju veliku podršku sa tribina kao što je to bilo u prošlom kolu protiv Metaloplastike.

Inače, navijači Vojvodine koji će prisustvovati fudbalskoj utakmici protiv Borca na stadionu “Karađorđe” u subotu od 19 časova, imaće priliku da na blagajni stadiona, uz besplatnu ulaznicu za zapad, dobiju i besplatnu ulaznicu za rukometnu utakmicu Vojvodina – Partizan koja se, ponovimo još jednom, igra u nedelju u SC “Slana Bara” od 18 časova i 15 minuta.

Autor i foto: rkv.rs