Početna Crna hronika U Novom Sadu pet saobraćajnih nezgoda za samo pet sati

U Novom Sadu pet saobraćajnih nezgoda za samo pet sati

Tokom jučerašnjeg dana, u roku od samo pet sati, u Novom Sadu je došlo do pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno pet osoba.

Jedna žena (63) povređena je u udesu na uglu Proleterske ulice i Sentandrejskog puta, nešto posle 15 časova, kaže za 021 dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, ona je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje hirurgije.

Na Klisanskom mostu, u 16:35, lakše povrede zadobio je biciklista (45). Ekipa Hitne pomoći utvrdila je da nema potrebe za hospitalizacijom, a povređeni muškarac dobio je uput za Urgentni centar u slučaju pogoršanja.

Oko 17 časova, na uglu ulica Danila Kiša i Braće Ribnikar, oboren je još jedan biciklista. Nakon zbrinjavanja, on je prevezen na dalju dijagnostiku u Urgentni centar.

Pedeset minuta kasnije, na uglu Partizanske ulice i Sentandrejskog puta u sudaru dva automobila povređena je žena (51). Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Dve osobe povređene su u udesu koji se dogodio u 19:45 na uglu bulevara Jovana Dučića i Slobodana Jovanovića. Muškarci (61 i 34) zadobili su lakše povrede, pregledani su i posavetovani da se jave na dijagnostiku ako se za tim ukaže potreba.

Izvor: 021
Foto: Pixabay