Početna Crna hronika U sudaru dva taksija srušena kapija i deo ograde crkve u Jovana...

U sudaru dva taksija srušena kapija i deo ograde crkve u Jovana Subotića

Kapija i stub od cigala Grčkokatoličke crkve na uglu ulica Jovana Subotića i Svetozara Miletića, srušena je u sudaru dva taksija koji se dogodio sinoć u 1:39h.

Kako kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, u udesu su lakše povređene dve osobe.

“Muškarac star 32 godine zadobio je povredu leve noge, ruke i vrata. Takođe, povređena je i jedna ženska osoba, nepoznatog godišta, koja je zadobila lakšu povredu glave”, kaže dr Ramović.

Ovo je jedna od ukupno četiri udesa koja su se juče dogodila na ulicama Novog Sada.

U sudaru dva vozila koji se u 9:55h dogodio u Petrovaradinu prema Sremskim Karlovcima, kod skretanja za Zanoš, povređen je muškarac star 55 godina. On je zadobio lakše telesne povrede u vidu istegnuća vrata, kontuzione povrede leđa, oba kolena i grudnog koša. Posle zbrinjavanja na licu mesta prebačen je u Urgentni centar KCV-a.

Na uglu Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja oko 17:28 časova je oborena pešakinja stara 65 godina. Ona je zadobila lakše povrede desne potkolenice. Ekipa Hitne pomoći ju je prevezla u Urgentni.

Pešak je oboren i u 1:34h na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra. U Hitnoj pomoći kažu da je lakše povrede u vidu kontuzije glave zadobio 20-ogodišnji mladić i on je nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačen u Urgentni centar.

Izvor: 021
Foto: Pixabay