Početna Crna hronika Uhapšen vozač auta koji se zabio u kafić i pobegao

Uhapšen vozač auta koji se zabio u kafić i pobegao

0

Novosadska policija uhapsila je tridesetčetvorogodišnjeg muškarca S.A. iz Novog Sada, osumnjičenog da je kolima uleteo u baštu kafića u Ćirpanovoj ulici.

On se sumnjiči da je učinio dva krivična dela – teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Kako je saopštila policija, sumnja se da je sinoć „mercedesom“ udario u baštu ugostiteljskog objekta u Ćirpanovoj ulici, gde su povređene dve devojke, a tom prilikom je načinjena velika šteta kafiću. S. A. je zatim napustio vozilo i pobegao.

– Jedna Novosađanka sa teškim, a druga sa lakim telesnim povredama zbrinute su u Kliničkom centru Vojvodine – navodi se u saopštenju policije.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozač koji se kretao Ulicom Bore Prodanovića, iz još neutvrđenih razloga, nastavio da vozi pravo i uleteo u kafić, nakon čega je udario i u drvo, a potom pobegao.

Inače, u ovom kafiću je sinoć proslavljan rođendan, a veća tragedija je izbegnuta jer je većina gostiju napustila lokal neposredno pre nego što je automobil uleteo u baštu.

Izvor: novisad.com
Foto: Instagram / 192_rs