Početna Crna hronika Uhapšeni akteri pucnjave u Turgenjevljevoj?

Uhapšeni akteri pucnjave u Turgenjevljevoj?

hapsenje

Dvojica od trojice mladića koji su u petak uhapšeni kod Uspenske crkve sa pištoljima i fantomkama dovode se u vezu sa nedavnom pucnjavom u Turgenjevljevoj ulici.

Kako prenosi Dnevnik, policija je za sada pokrenula postupak zbog dela počinjenog u petak, a osumnjičeni će biti saslušani i povodom te pucnjave.

Tako se osumnjičenom Stefanu Zagorcu (20) stavlja na teret da je odbacio pištolj “vzor” kalibra 7,65 milimetara, s kojeg su mehanički uklonjeni serijski brojevi, dok se Aleksandar Roganović tereti za ilegalno posedovanje češke “zbrojovke” kalibra 6,35 mm. Oni će biti zadržani u pritvoru 48 sati.

Iz policije se za sada nisu mogle dobiti informacije hoće li neka prijava biti podneta protiv trećeg privedenog iz automobila Dragoljuba Popovića (21).

Podsetimo, na uglu Turgenjevljeve i Ulice Branimira Ćosića u Novom Sadu u utorak, 3. februara, oko 22 sata dogodila se pucnjava u kojoj je ranjen S. J. (24) iz Novog Sada, koji je u Urgentnom centru, u koji je došao sam, ispričao da je ranjen na drugom mestu.

Izvor: Dnevnik