Početna Crna hronika Uhapšeni zbog prodaje heroina

Uhapšeni zbog prodaje heroina

heroin1

Novosadska policija je jutros odredila meru zadržavanja za D. Š. (34) iz Novog Sada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Policijski službenici su juče, na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, izvršili pretres stana koji je osumnjičeni koristio i tom prilikom pronađeno je oko 165 grama supstance za koju se osnovano sumnja da je opojna droga heroin. Pored toga pronađeno je 5 bočica metadona, jedna digitalna vaga i novac za koji se veruje da je nastao prodajom narkotika.

D. Š. se sumnjiči i da je istog dana prodao paketić sa heroinom 35-godišnjem Novosađaninu, kod kojeg je kasnije droga i pronađena. Protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom posptupku.
Policija je kod još jednog 35-godišnjaka, za kojeg se veruje da je saučesnik prvoosumnjičenom, pronašla 9 paketića sa heroinom, a pretpresom njegovog stana pronađen je pribor za pakovanje narkotika. I protiv ovog osumnjičenog, podneta je prijava u redovnom postupku.

Autor: NsHronika.rs