Početna Crna hronika Uhapšeni zbog više krivičnih dela, teških krađa

Uhapšeni zbog više krivičnih dela, teških krađa

policija_1425929077_670x0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Novosađanina P. B. (1989) i Z. A. (1991) iz Opštine Bač, zbog osnovane sumnje da su učinili više krivičnih dela, uglavnom teških krađa.

P. B. se za sada tereti da je počinio osamnaest krivičnih dela, od toga sedamnaest teških krađa, tako što je, u ulazima stambenih zgrada, Novosađankama otimao zlatni nakit.

Sumnja se da je, u jednom slučaju, ne mogavši da joj otrgne lančić sa vrata, udario ženu i oborio je na tlo i tako učinio krivično delo razbojnička krađa.

Postoji osnovana sumnja da je Z. A. vozeći skuter koji je takođe ukrao, opljačkao četiri Novosađanke tako što im je otimao tašne. On se tereti za jednu krađu i četiri teške krađe.

Po odobrenju javnog tužioca, obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Policija sumnja da su P. B. i Z. A. počinili još krivičnih dela, pa poziva eventualno oštećene građane, koji ih prepoznaju, da se jave pozivom na broj telefona: 066 889 3239.

Autor: RTV
Foto: Arhiva