Početna Crna hronika Uhapšeno 13 osoba zbog ubistva MMA borca

Uhapšeno 13 osoba zbog ubistva MMA borca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, brzom i efikasnom akcijom za manje od 48 sati rasvetlili su teško ubistvo koje se u noći između četvrtka i petak dogodilo u Novom Sadu.

U opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra. Operativcima se pridružio i ministar policije Aleksandar Vulin.

Policija nastavlja dalji rad na ovom slučaju.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je ovo krivično delo uznemirilo građane, ali da sa ponosom može da istakne da ga je policija rasvetlila za manje od 48 sati.

– Teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca s pravom je uznemirilo ne samo novosadsku već i celokupnu srpsku javnost. Ali sa ponosom mogu da kažem, zahvaljujući upornom, marljivom, predanom radu pripadnika Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije i naravno posebno tužilaštva, možemo da kažemo da smo rasvetlili ovo ubistvo za manje od 48 sati – rekao je ministar Vulin i dodao da se nada da će se svi oni koji su sumnjali u policiju, Ministarstvo, tužilaštvo, koji su sumnjali u državu, danas bar malo postideti.

– Svim građanima Novog Sada i Srbije čestitam ovakvu policiju i ovakvo tužilaštvo. Mi smo bezbedna zemlja – poručio je ministar Vulin.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay