Početna Crna hronika Uhapšeno četiri lica i zaplenjeni narkotici

Uhapšeno četiri lica i zaplenjeni narkotici

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su oko sedam kilograma narkotika i uhapsili četiri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresima stanova, u Novom Sadu, koje koriste L. S. (1983) i M. R. (1992), policija je pronašla oko 5,5 kilograma marihuane, 1,3 kilograma hašiša, osam špriceva sa uljem kanabisa, četiri digitalne vagice, dve pakerice, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga.

Prethodno je policija, u okolini Novog Sada, na ulici, u torbi J.P. (1995) i u stanu S.R. (1992) pronašla oko 160 grama marihuane, za koju sumnja da je kupljena od M. R. radi dalje preprodaje.

Sumnja se, takođe, da je M. R. prodao oko 11 grama marihuane i dvadesetsedmogodišnjem Novosađaninu, u čijem je stanu policija pronašla ovu opojnu drogu.

L. S, M. R, J. P, i S. R. privedeni su, uz krivičnu prijavu, na saslušanje višem javnom tužiocu, dok je protiv dvadesetsedmogodišnjeg mladića podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay