Početna Crna hronika Uskokovićevi napadači znali da se na zadnjem sedištu nalazi maloletno dete

Uskokovićevi napadači znali da se na zadnjem sedištu nalazi maloletno dete

pucnjava_djura_danicic_zoki

Maloletni sin Nika Uskokovića (38), koji je preključe ranjen u sačekuši ispred Osnovne škole “Đura Daničić”, sedeo je u trenutku pucnjave na zadnjem sedištu džipa, koji su napadači bukvalno izrešetali, saznaje Kurir iz vrha MUP.

“Dvoje njegove dece pohađa školu ispred koje se dogodio obračun. Tog dana je došao da sačeka sina (12). Kada je dete ušlo u džip, odjednom se začula pucnjava. Napadači su otvorili vatru uprkos tome što su znali da je dete u kolima. Na svu sreću, mališan je bio s desne strane auta, pa je ostao nepovređen, za razliku od njegovog oca. Uskoković je dodao gas, iako je to bilo vrlo rizično, s obzirom na to da tuda prolaze deca, i velikom brzinom se zakucao u betonski zid. Kad se zakucao u zid, osobe koja je pucala nije bilo, a on je brzo, iako ranjen, izašao iz kola, izvukao sina i zaustavio prvi automobil da ih preveze do Urgentnog centra”, dodaje izvor.

Na Uskokovića su za sada pucali nepoznati napadači za kojima novosadska kriminalistička policija neprestano traga i radi na rasvetljaavanju ovog slučaja. Više o samoj pucnjavi možete pročitati OVDE.

Autor: Kurir
Foto: 021