Početna Crna hronika Zapaljen automobil poznatog novosadskog advokata!

Zapaljen automobil poznatog novosadskog advokata!

0


Automobil je u vlasništvu sina Srđana Sikimića, Mladena Sikimića, ali ga uglavnom koristi supruga bivšeg predsednika AKV. Automobil je i dalje parkiran u Ulici Miroslava Antića, ispred broja 16, a policijski uviđaj obavljen je jutros u prisustvu veštaka. Kako za 021 kaže Srđan Sikimić, uviđajem je konstatovano da je je požar podmetnut odnosno namerno izazvan.

Ovo je nastavak priče sa mojom smrtovnicom, koja je nedavno osvanula i zbog koje je podneta krivična prijava zbog ugrožavanja moje sigurnosti. Imali smo nedavno problema i sa kancelarijskim telefonima, koji su bili sprženi, ali tome nismo u trenutku davali velik značaj. Usmerili smo policiju na moguće nalogodavce sinoćnjeg podmetanja – kaže Sikimić. On dodaje da postoji krug ljudi koji su, u nameri da mu ugroze život, očigledno vrlo uporni, a sve uoči i nakon izborne skupštine u Advokatskoj komori Vojvodine 30. juna.

Ne treba izgubiti iz vida i da je Komora pajserom obijena i osvojena, što je druga priča, ali je takođe postupak u toku. Pri tome, izborni postupak u Komori zapravo nije ni počeo, tek slede procesuiranja za ta dela. Ništa još nije gotovo”, kaže Sikimić, a u vezi sa nizom dešavanja koja su prethodila izbornom procesu u Komori. On naglašava da trenutno ne zna i ne interesuje ga šta se događa u AKV, ali je siguran da “neovlašćena grupa očigledno u njoj boravi.

Izvor i foto: 021.rs

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here