Početna Crna hronika Zaplena narkotika, petorica osumnjičenih

Zaplena narkotika, petorica osumnjičenih

DSCN1354_resize

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od 920 grama amfetamina i oko 140 grama marihuane, LSD i „ekstazi“, uhapsili su jednu osobu, a protiv još četiri podneće krivične prijave.

DSCN1359_resize

Pretresom stana Novosađanina M. P. (1987) policija je pronašla blizu 920 grama amfetamina, više od 75 grama marihuane, 83 oslikana papirića, natopljena drogom „lsd“, tablete „ekstazija“, tri digitalne vage i novac za koji se sumnja da je zarađen prodajom narkotika. On je uhapšen i određeno mu je zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

DSCN1381_resize

U stanu su zatečena još dvojica osumnjičenih za isto krivično delo, iz Novog Sada i Vrbasa, kod kojih je pronađeno ukupno oko 62 grama marihuane, oko 4 grama amfetamina i digitalna vaga. Protiv njih će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku.
Prethodno su inspektori pronašli kod dvojice Novosađana amfetamin i „lsd“, kupljene, kako se sumnja, od M. P. i protiv obojice podneće krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Autor i foto: Nshronika.rs