Početna Crna hronika Zbog potrage za osumnjičenim za trostruko ubistvo Novi Sad nadletali helikopteri

Zbog potrage za osumnjičenim za trostruko ubistvo Novi Sad nadletali helikopteri

Policija intenzivno traga za osumnjičenim za trostruko ubistvo koje se juče dogodilo na Telepu.

Veliki broj policajaca je na izlazima iz Novog Sada zaustavljao i proveravao vozila u potrazi za osumnjičenim, a grad su nadletali policijski helikopteri.

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da je policija angažovala sve kapacitete u potrazi.

– Mi smo angažovali sve jedinice Ministarstva i helikoptersku jedinicu i žandarmeriju. Došli smo do nekih inicijalnih informacija vezano za kretanje izvršioca. Pratimo te informacije, sad se vrši pretraga terena. Ja očekujem da će on relativno brzo biti u rukama policije. Naravno, tragično je kad se ovako nešto dogodi i to je stvar koja mora da se menja u našem društvu. Treba raditi preventivno, to treba da rade svi u društvu i zato počinjemo još od škole – naveo je Stefanović.

Kako je saopštila policija, oko osam sati juče ujutru, u porodičnoj kući, pronađena su beživotna tela dve žene i jednog muškarca. Ubijeni su Branislav Pajić (57), njegova supruga Nada Pajić (57) i njihova ćerka Mirjana Janković (32), a ubistvo se dogodilo na Telepu, u Ulici Petefi Šandora 156b.

Saopšteno je da su svo troje pronađeni sa povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu. U policiji je rečeno da su povrede glave nanete tupim predmetom.

Policija traga za mužem ubijene Mirjane Janković, koja ga je pre dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i tada mu je određena zabrana prilaska.

Oni imaju dvoje dece, dečake od osam i 10 godina. Prema nezvaničnim informacijama, deca su bila u kući u trenutku ubistva.

Policiju je o zločinu, obavestio sin, odnosno brat ubijene Mirjane. Njega je telefonom, kako kažu poznanici porodice Pajić, pozvao desetogodišnji sestrić, odnosno stariji sin Mirjane i Gorana i rekao mu da odmah dođe. Stigavši ispred kuće porodice Pajić, Mirjanin brat je već u dvorištu video tragove krvi.

Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku iz kog imaju dvoje dece. Dva puta su se rastajali, jer je on bio nasilan prema njoj. On je radio kao vulkanizer u Veterniku i u poslednje vreme je u lošim odnosima sa ubijenom Mirjanom. Kako pričaju komšije porodice Pajić, Mirjana se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je i ubijena.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay