Početna Crna hronika Žena teško povređena na Grbavici, lančani sudar kod “Daltonke”

Žena teško povređena na Grbavici, lančani sudar kod “Daltonke”

Tridesetjednogodišnja žena zadobila je povrede opasne po život nakon što ju je, sinoć oko 22 časa, udario automobil u Ulici Danila Kiša na Grbavici.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, nezgoda se dogodila u Danila Kiša ispred broja 36.

“Žensku osobu oborio je automobil i ona je zadobila politraumatske povrede, teške, opasne po život. U svesnom stanju je prevezena u Urgentni centar na hirurgiju, radi dalje dijagnostike”, poručuje dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći.

Tokom jučerašnjeg dana dogodile su se još četiri saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno šest osoba.

Nešto posle 11 časova na autoputu Subotica – Novi Sad, posle naplatne rampe ka Novom Sadu, povređene su dve žene u sudaru dva automobila.

Oko 13 časova na parkingu Tržnog centra “Big” došlo je do sudara dva vozila i tom prilikom je povređena tridesetčetvorogodišnja žena i tridesetpetogodišnji muškarac.

Na Bulevaru oslobođenja, kod Daltonke, u 15:30 časova došlo je do lančanog sudara četiri vozila, a povređen jedan četrdesettrogodišnji muškarac.

U popodnevnim satima na kružnom toku koji povezuje Bulevar patrijarha Pavla i Bulevar Evrope, sudarili su se automobil i skuter. Povređen je dvadesetsedmogodišnji vozač skutera.

Svi povređeni su zadobili lakše povrede i nakon inicijalnog zbrinjavanja su prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay