Global Talent program: Izgradite karijeru u inostranstvu

  Ubeđen si da je danas teško započeti karijeru?
  Razmisli opet.
  Jedan od načina za to jeste Global Talent program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu. Fakultet ti je pružio veliko znanje, ali period školovanja polako prolazi i počinje vreme kada svo to znanje treba da počneš koristiti.

  Global Talent
  Kroz ovaj program dobijaš mogućnost da utvrdiš svoje znanje u oblasti marketinga u Nemačkoj, Mađarskoj i Turskoj ili edukacije u Kolumbiji, Rusiji ili Egiptu.
  Usput možeš poboljšati komunikaciju na stranom jeziku koji znaš, naučiti neki novi, stekneš mrežu kontakata iz svih delova sveta i napraviš prve jasne korake u karijeri. Praksa traje od 3 do 24 meseca pa je na tebi da odabereš odgovarajuću za sebe i nakon toga to vreme iskoristiš na što bolji način.

  Ono što je potrebno za ovu praksu jeste da si student poslednje godine, ideš na master ili si završio fakultet pre manje od 2 godine, a mlađi si od 29 godina i znaš engleski ili neki drugi strani jezik. Ne treba zapostaviti ni tvoju želju za rad na sebi i svojoj budućnosti, želju za upoznanje novog dela sveta i upoznavanje ljudi iz različitih kultura.

  Više informacija o programu i organizaciji možeš naći na našoj fejsbuk stranici i na našem web sajtu, dok prijavu možeš naći na linku.

  AIESEC je prisutan u preko 120 zemalja i to ga čini globalnom mrežom za lični i profesionalni razvoj mladih. Tu mogućnost pruža kroz svoje programe internacionalnih praksi, članstvo i održavanje edukativnih i društveno odgovornih projekata.
  Izazovi sebe!