Hit igrica sa android aplikacijom – “Sprečite srpske političare da dođu do para”

  vrag-iz-hag-001

  Spreči srpske političare da dođu do para iliti po orginalnom nazivu “Vrag iz Hag”, opis je nove igrice za mobilni telefon koja je za kratko vreme u Srbiji dostigla veliku popularnost.

  Vojislav Šešelj, Aleksandar Vučić, Mlađan Dinkić, Čeda Jovanović i predsednik Tomislav Nikolić glavni su akteri nove android igrice, koja je za nekoliko dana postala pravi hit i do sada imala više od 50 000 preuzimanja.

  vrag-iz-hag-003

  Ova igrica je krajnje šaljivog karaktera i kao što piše u opisu iste: “Ova igrica vam omogućava nešto što u realnom životu nikada nećete moći da uradite, da sprečite političare da dođu do para.”

  Autor igrice je šaljivo predstavio domaće političare, pa je tako Vojislava Šešalja stavio u vanzemaljsku letelicu i njemu je jedino dozvoljeno da dođe do para, koje mu ne trebaju. Ministar Dinkić je dobio oblik muve ili nekog sličnog insekta, dok je naš aktuelni premijer prikazan kao velika bubašvaba. Jedino je svoj originalni oblik zadržao naš predsednik koji drži diplomu u ruci. Čeda Jovanović je predstavljen u liku zmaja i svi njihovi likovi polako ali sigurno padaju sa vrha igrice prema parama, uzvikujući glasno- “pare, pare, pare.”
  Originalni naziv ove igrice je “Vrag iz Hag”, jer sve političare, osim Šešelja, možete da sprečite da dođu do para.
  U opisu igrice piše, a mi ćemo citirati autora: “Svaka sličnost sa stvarnim likovima je sasvim slučajna. Igrica je šaljivog karatktera i nije namenjena nikog da uvredi.”

  Autor: Jelena Dopuđ