Početna Gradske teme Besplatno klizanje na Štrandu

Besplatno klizanje na Štrandu

klizalište 2

Klizalište na Štrandu biće otvoreno za ljubitelje zimskih sportova od utorka, 22. decembra. Radno vreme je svakog dana od 10 do 19.30 časova, dok će petkom i subotom posetiocima biti na raspolaganju i smena od 20 do 21.30 sati. Kao i prošle zimske sezone, ulaznice se neće naplaćivati, već samo iznajmljivanje klizaljki po simboličnoj ceni od 100 dinara po smeni. Na plaži će tokom zime raditi i nekoliko lokala, gde će posetioci imati priliku da se okrepe.

„Gradsko zelenilo“ će i ove zime, osmu godinu uzastopno, organizovati dva humanitarna maskenbala namenjena mališanima iz Sigurne dečije kuće u Novom Sadu. Prvi maskenbal zakazan je za četvrtak, 24. decembra od 17 časova, dok će drugi biti održan prvih dana 2016. godine. Svi ljudi dobre volje decu iz Sigurne dečije kuće za božićne i novogodišnje praznike mogu da obraduju slatkišima, igračkama i dobro očuvanom odećom i obućom.

I ove sezone svi oni koji još nisu otkrili čari klizanja imaće priliku da prve korake na ledu naprave na otvorenom klizalištu na Štrandu. O terminima i uslovima škole klizanja Novosađani će uskoro biti obavešteni putem sredstava javnog informisanja, kao i na blagajni klizališta.

Autor: Ns