Početna Gastro NS Najukusnija hrana upola cene

Najukusnija hrana upola cene

0

Zamislite sledeću sliku: na vašem stolu je prava italijanska pica sa mnogo sira, tek izvađena iz rerne. Niste izgubili sat vremena spremajući je, niste morali da idete po nju do restorana, a platili ste je upola cene. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, zar ne?

Ovakva ponuda je na svega nekoliko klikova od vas, a omiljeni obrok stiže uz pomoć Donesi, najveće platforme za online poručivanje hrane iz restorana u Srbiji. Donesi već godinama unazad olakšava i ulepšava svakodnevicu gurmanima, a tokom juna je za svoje korisnike pripremio posebnu ponudu. Sve što je potrebno da uradite jeste da posetite sajt donesi.com ili preuzmete Donesi aplikaciju (AppStore,GooglePlay) i odabirom filtera Popust 50% pogledate spisak restorana sa ponudom obroka upola cene.

Bilo da ste za tradicionalna domaća jela, neodoljive ukuse prave italijanske kuhinje, vrhunski suši, burgere ili meksičke specijalitete – od jela iz najboljih restorana u gradu dele vas jednostavno poručivanje i brza dostava.

Promocija će trajati do 26. juna a za to vreme ćete moći da uživate u specijalitetima iz restorana McDonald’s, Nacho Sombrero Bar, Index House, De Gusto, Kuća kobasice, Roma i mnogim drugim. Zato ne čekajte ni minut, već pronađite svoje omiljeno jelo i uživajte u ostatku dana.

Autor: NSHronika
Foto: Promo