Početna Gradske teme 1.005 mališana primljeno u vrtiće Radosnog detinjstva

1.005 mališana primljeno u vrtiće Radosnog detinjstva

0

U vrtiće Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ primljeno je 1.005 dece koja su bila prijavljena na konkursu za 2022/2023. Spisak je objavljen na sajtu „Radosnog detinjstva“, kao i u vrtićima. Spisak primljene dece za novi vrtić na Sajlovu, biće postavljen u vrtiću „Veseli vozić“ u ulici Janka Čmelika 110, a za vrtić u ul. Milana Tepića, spisak primljene dece će biti postavljen u vrtiću „Zlatokosa“ u Veterniku.

Inače, sajt nove predškolske ustanove pao je nakon što je jutros objavljen spisak, ali je tokom dana proradio.

Roditelji primljene dece treba da se jave u Upravu „Radosnog detinjstva“, Pavla Simića 9 da potpišu ugovor o upisu i boravku deteta u vrtiću i da dobiju ugovor do 28. juna. Ukoliko ne potpišu ugovor do tog datuma, smatraće se da su odustali od prijema i upisa deteta u ustanovu.

– Svi učesnici konkursa čije su prijave bile potpune i blagovremene imaju pravo žalbe direktoru Ustanove u roku od 15 dana od dana objavljivanja rezultata konkursa na zvaničnoj internet stranici PU „Radosno detinjstvo“ Novi Sad. Podnosilac prijave može izvršiti uvid u konkursnu dokumentaciju u roku od 8 dana od dana objavljivanja rezultata konkursa na zvaničnoj internet stranici PU „Radosno detinjstvo“, svakog radnog dana između 11-13 časova, u Pavla Simića 9 – navedeno je u objavi.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay