Početna Gradske teme Superintenzivni kursevi nemačkog jezika u Gradskoj biblioteci

Superintenzivni kursevi nemačkog jezika u Gradskoj biblioteci

0

Gradska biblioteka u Novom Sadu organizuje kurs nemačkog jezika. U saradnji sa Gete Institutom Beograd, Gradska biblioteka promoviše poklon-paket koji uključuje superintenzivni kurs nivoa A1 i besplatan izlazak na polaganje datog nivoa jezika odmah nakon kursa.

Ovaj kurs je omogućen na osnovu velikog interesovanja građana, budući da je upravo sertifikat o poznavanju nemačkog jezika nivoa A1 potreban prilikom dobijanja vize za spajanje porodice u Nemačkoj.

Gradska biblioteka ima višegodišnju tradiciju organizovanja raznih jezičkih kurseva, a počevši od 2022. godine svoju ponudu obogatila je ispitima za dobijanje zvanično priznatog sertifikata, kao i kursevima nemačkog jezika.

Prvi paket, tj. kurs počinje 18. jula, sa izlaskom na ispit 14. septembra, a drugi 12. septembra, sa ispitom 3. novembra.

Prijavljivanje za ovaj kurs je isključivo elektronskim putem, pa je potrebno registrovati se na sajtu Gete Instituta Beograd.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu naći na sajtu Instituta, dobiti na broj telefona/imejl adresi Instituta (011/442-71-15, 011/442-71-12, sprache-belgrad@goethe.de), kao i u Ogranku „Anica Savić Rebac“ na Trgu republike 2 (021/661-12-51).

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay