Početna Gradske teme 12. Interfest od 18-20. juna u Novom Sadu

12. Interfest od 18-20. juna u Novom Sadu

0

festival vina

Tradicionalna manifestacija koja ima za cilj da promoviše vinsku kulturu i proizvode vina iz Srbije i Vojvodine, održaće se na Trgu slobode, od 18-20.juna, gde će posetioci tokom ova tri dana moći da uživaju ne samo u izlaganju, degustaciji, stručnim predavanjima, nego i promociji ovog božanskog napitka, kao i zabavnom programu.

12. po redu, ovaj festival privući će brojne goste, izlagače, posetioce, među kojima je već najavljeno 70 izlagača, među kojima su i gosti iz Slovenije, Makedonije, Hrvatske….

Na temu vinograda i grešaka u tehnologiji govoriće mr LJubica Radan, prof.dr Vladimir Puškaš (Tehnološki fakultet iz Novog Sada), prof.dr Bernard Kozina i mr Ana-Marija Jogatić sa Agronomskog fakulteta, Zagreb. Pored njih, biće još mnogo učesnika i razgovora na temu vina, stoga vam NS Hronika preporučuje da budete na ovoj manifestaciji i saznate novine vezane za piće koje čini sastavni deo evropske i mediteranske kuhinje. Ukoliko vas zanima kakav je to vinski pasoš Srbije, onda je ovo idealna prilika da posetite najavljeni festival.

Cena vinske čaše je 250 dinara, a vaučera za degustaciju 100. Oni koji budu na danima vina ova tri dana moći će da ista degustiraju od 19-24h.

Živeli!

Autor: Nikea Vučetić, Nshronika.rs

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here