Početna Gradske teme 330.000 dinara za telefonski račun Maje Gojković?

330.000 dinara za telefonski račun Maje Gojković?

0

maja gojkovic

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković napravila je službenim telefonom u septembru račun od 330.000 dinara. Reč je o najvećem telefonskom računu koji je neko napravio u tom mesecu, saznaje “Blic” kod mobilnog operatera kod kojeg zaposleni u skupštinskoj administraciji imaju ugovore.
U kabinetu Gojkovićeve tvrde da je reč o “nesrećnom slučaju” u inostranstvu, ali i da predsednica skupštine ne zna da li je potrošila tu sumu, jer ne zna zapravo ni koliki je račun.

Predsednici je po dolasku u jednu stranu državu, u kojoj je u tom periodu službeno boravila, blokiran telefon, odnosno kartica, nakon čega je odmah prijavila problem proizvođaču u servisnom centru i dobila broj prijave. Uz prisustvo predstavnika naše ambasade prijavljena je ova blokada telefona, ali aparat i kartica su i dalje ostali blokirani sve vreme boravka u inostranstvu. Po povratku u zemlju, događaj je prijavljen bivšem generalnom sekretaru Skupštine i domaćem provajderu, koji je morao da promeni šifru“, navedeno je u odgovoru koji je list dobio.
Kako je precizirano, “o daljim procedurama predsednica i kabinet nisu upoznati, pošto službeni telefoni štićenih ličnosti podležu posebnoj proceduri zaštite, niti je predsednicu neko upoznao s iznosom računa”.

Autor: Blic