Početna Gradske teme Renoviranje prostorije MZ “Rumenka”

Renoviranje prostorije MZ “Rumenka”

0

rumenka3

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je prigradsko naselje Rumenka i tom prilikom obišao renovirane prostorije Mesne zajednice „Rumenka“.

Nadam se da će građani Rumenke biti zadovoljni novim, renoviranim prostorijama Mesne zajednice. JP „Poslovni prostor“ je u skladu sa zahtevima koje je MZ „Rumenka“ postavila, izvršilo rekonstrukciju objekta u Vojvođanskoj ulici, u kojoj se nalaze njene prostorije. Ovo je sada daleko pristojniji i opremljeniji objekat, a pošto se decenijama nije ozbiljnije ulagalo, ostalo je još nekoliko stvari koje bi trebalo uraditi u narednom periodu. Mi smo investirali oko milion i po dinara radi stvaranja boljih uslova za rad zaposlenih, a samim tim i radi lakšeg sprovođenja aktivnosti kojima se pružaju usluge građanima od strane Mesne zajednice. Siguran sam da će građani Rumenke imati efikasniju i otvoreniju administraciju i lagodnije uživanje u mnogobrojnim aktivnostima Mesne zajednice – rekao je gradonačelnik Vučević.

rumenka4

Predsednica MZ „Rumenka“ Snežana Nešović zahvalila se Gradu i JP „Poslovni prostor“ na ukazanoj brizi i sprovedenim radovima na dotrajalom objektu, koji će poboljšati uslove rada te Mesne zajednice.

Posle 16 godina smo dobili renovirane prostorije u kojima su smeštene Mesna kancelarija, kao i Mesna zajednica, a čija površina iznosi ukupno oko 300 metara kvadratnih. Renovirani prostor sada pruža mogućnost svim udruženjima koja postoje na teritoriji Rumenke, da ga koriste za svoje aktivnosti u terminima predviđenim rasporedom propisanim na sedmičnom nivou – rekla je Snežana Nešović.

rumenka10

Na objektu Mesne zajednice „Rumenka“ izvršeni su radovi na popravci krovnog pokrivača, zameni stolarije, oluka, keramike, bravarskih elemenata, kao i molersko-farbarski radovi na enterijeru i eksterijeru.

Autor i foto: NsHronika.rs